Kalendár udalostí

Bohumil, Bohumila
Pozretí : 8178
od Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Krstné meno Bohumil má slovanský pôvod a ich význam je "milý bohu, milá bohu".Bohumilove šťastné farby sú čierna, fialová, hnedá a zelená. Ochranné rastliny kostihoj, myší chvost, ochranné kamene achát a granát. Osobným číslom pre toto meno je 2 - Dobrota Títo muži sú veľmi opatrní a jednoduchí ľudia. Pri svojich záležitostiach sa rýchlo rozhodnú, nikdy si nič neplánujú dlho. Bohumilovia sú dobrí spoločníci a majú radi návštevy. Svoju prácu nikdy nerobia len kvôli peniazom, snažia sa pomôcť a aby aj druhí mali dobre prostredie v zamestnaní a aby sa mali dobre. Prospeje im, ak budú svoju stravu doplňovať o zeleninu, ryby a potraviny zo sóje. Toto meno je vhodné pre znamenia : Strelec, Vodnár, Lev, Kozorožec, Panna. Bohumil aj Bohumila sú introverti. Sú objektívni, náramne struční, veľmi opatrní a niekedy aj úzkostliví. Ich vôľa je striedavá. Ak je všetko v poriadku, je pevná, ak sa veci skomplikujú, oslabená. Nositelia týchto mien sú spoločenskí. Radi prijímajú návštevy a milujú priateľské posedenia. Úprimne túžia byť užitoční a pomáhať iným. Mali by viac dôverovať ľuďom, jesť veľa zeleniny, rýb a výrobkov zo sóje.


Krstné meno Bohumila má slovanský pôvod a ich význam je "milý bohu, milá bohu".Bohumiline šťastné farby sú fialová, hnedá a červená. Ochranné rastliny púpava a orgován, ochranné kamene diamant a ametyst. Jej osobným číslom je 3 - Schopnosť. Aj keď nositeľky tohto mena bývajú občas introvertné, sú plné sily a energie. Sú to objektívne a starostlivé ženy. Bohumily sú silné ženy, ktoré urobia všetko, čo je v ich silách. Nikdy ich nič neodradí, pre ne neexistujú prekážky. Vždy budú dokazovať, že svoje ťažkosti vedia bez problémov zdolať. Ale ich nálady môžu byť striedavé. Ak sa im darí, je všetko v poriadku, ale naopak, ak niečo nezvládajú, sú oslabené. Ich najväčšou slabosťou sú city. Toto meno je vhodné pre znamenia : Rak, Panna, Kozorožec, Škorpión.

Kontakt

Stredná odborná škola technická Humenné
Družstevná 1474/19
066 01 Humenné

CUBS Kontaktne udaje

Telefón

Riaditeľ:
0905 335 223
Zástupca OP:
0911 191 230
Zástupca VP:
0948 840 510
Sekretariát:
0948 174 742
Vrátnica:
0911 083 685

Email

Škola:
Riaditeľ:
Zástupca OP a VP:
Výchovný poradca: