Kalendár udalostí

Angela, Angelika
Pozretí : 7890
od Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Ženské meno Angela má latinský pôvod a jeho význam je "anjelská". Ovplyvňuje ich planéta Mars. Obľúbená farba týchto žien je fialová, ochranné rastliny majú konvalinku a puškvorec, ochranný kameň rubín. Osobným číslom pre toto meno je 3 - Schopnosť. Aj keď tieto ženy pôsobia ako jemné a nežné ženy, dokážu výborne odolávať a bojovať proti ťažkostiam. Ak využijú všetky svoje nadania, tak budú v živote úspešné. V práci im ale chýba zodpovednosť. Mali by byť viac vytrvalé a venovať sa jednej záležitosti. Angely veľakrát menia svoje nálady a sú vzťahovačné. Nevedia sa prispôsobiť iným a preto ich veľa ľudí odmieta. Ony nakoniec zostanú samé, čo ich veľmi trápi. Často potrebujú od druhých pomoc a podporu, aby zvládli svoje záležitosti. Vitalita týchto žien je nestála. Zdravotný problémom sa vyhnú, ak budú mať dostatočný spánok a pohyb. Toto meno je vhodné pre znamenia : Rak, Panna, Váhy, Škorpión.


Ženské meno Angelika má latinský pôvod a jeho význam je "anjelská". Ovplyvňuje ich planéta Mars. Obľúbená farba týchto žien je fialová, hnedá a modrá. Ochranné rastliny majú konvalinku a puškvorec, ochranný kameň rubín. Angelika je meno s osobným číslom 4 - Sila. Ženy s týmto menom majú romantickú povahu, ale nie sú až priveľmi citlivé. Angeliky sú starostlivé ženy, ktoré by potrebovali častejšie oddychovať. Od druhých nepotrebujú nijakú pomoc pri zabezpečení ich budúcnosti, ony sa vedia samé o seba postarať. Sú to silné ženy, ktoré vedia prekonávať svoje problémy. Ak nebudú mať pri sebe zodpovedných ľudí, stanú sa z nich panovačné a neuspokojené ženy. Toto meno je vhodné pre znamenia : Strelec, Kozorožec, Vodnár, rak, Býk a vhodnými farbami sú svetlomodrá, fialová a hnedá.

Kontakt

Stredná odborná škola technická Humenné
Družstevná 1474/19
066 01 Humenné

CUBS Kontaktne udaje

Telefón

Riaditeľ:
0905 335 223
Zástupca OP:
0911 191 230
Zástupca VP:
0948 840 510
Sekretariát:
0948 174 742
Vrátnica:
0911 083 685

Email

Škola:
Riaditeľ:
Zástupca OP a VP:
Výchovný poradca: