Kalendár udalostí

Klaudius, Víťazoslav
Pozretí : 7758
od Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Meno Klaudius je vytvorené z mena rímskeho rodu "Claudius" a v preklade znamená "chromý, krivý".Ovplyvňuje ich planéta Merkúr. Ich šťastné farby sú červená, biela a zelená. Ochranné rastliny podbeľ, kôpor, kamene tyrkys, chalcedón. Títo muži si vždy musia povedať svoj názor. Klaudiovia sú buď najradšej na takom mieste, kde žijú a neradi ho opúšťajú, alebo sú odvážnejšími a stále utekajú. Sú to tvori ľudia s veľkou predstavou, preto sa často zameriavajú na módne návrhárstvo alebo na oblasť herectva, kde majú aj úspech. Muži s týmto menom musia vždy cítiť voľnosť vo svojom živote, ale na druhej strane, musia mať nejakú oporu, u ktorej sa môžu uchýliť. Neúspech v ich práci či v živote neznášajú dobre – vtedy potrebujú pomoc od svojich blízkych. No ak sa im začne dariť, bez akéhokoľvek rozlúčenia sa vytratia.


Mužské meno Víťazoslav je novšie slovenské meno a jeho význam je "slávny víťaz". Ovplyvňuje ich planéta Jupiter. Obľúbené farby majú svetlomodrú, zelenú a bielu. Ochranné rastliny rimbaba a slez, kamene tyrkys, chalcedón. Osobným číslom pre toto meno je 6 - Nežnosť. Títo muži sú musia vždy dokazovať, ako si veria. Víťazoslavovia pôsobia ako pokojní a optimistickí ľudia. Nikdy nie sú zameraní iba na jednu oblasť svojich záujmov, ale vďaka tomu, že sú inteligentní, budú dosahovať dobré výsledky. Priťahujú ich povolania, ktoré im umožňujú cestovať, ako hudobník či obchodný zástupca. Ak budú využívať svoju intuíciu, tak určite budú úspešní v každej oblasti zamestnania. No ak budú v kontakte s nesprávnymi ľuďmi, ktorí ich budú využívať, tak sa úspechu určite nedočkajú. Toto meno je vhodné pre znamenia, ktoré vedia konať rýchlo : Blíženci, Baran, Škorpión.

Kontakt

Stredná odborná škola technická Humenné
Družstevná 1474/19
066 01 Humenné

CUBS Kontaktne udaje

Telefón

Riaditeľ:
0905 335 223
Zástupca OP:
0911 191 230
Zástupca VP:
0948 840 510
Sekretariát:
0948 174 742
Vrátnica:
0911 083 685

Email

Škola:
Riaditeľ:
Zástupca OP a VP:
Výchovný poradca: