Kalendár udalostí

Radoslav, Radoslava
Pozretí : 8394
od Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Mená Radoslav májú slovanský pôvod a význam mien je "radujúci sa, sláviaci radosť". Obľúbené farby Radoslavov sú fialová a svetlomodrá a ovplyvňuje ich planéta Jupiter. Ochranné rastliny majú žihľavu, nechtík, ochranné kamene ametyst a zafír. Osobným číslom pre toto meno je 5 – Riziko. Radoslavovia nikdy nemajú s ničím problém. Vždy sa vynájde, vie sa s druhými dobre porozprávať a získať ich na svoju stranu, ako si to oni predstavujú. No často títo muži myslia iba na seba a sú dosť skúpi. Sú egoistickí a neradi sa niekym delia o svoj zárobok či úspech. Veľmi neriskujú, iba priemerne. Vždy rátajú s nejakou prehrou, preto si robia aj nejakú zásobu, ak im niečo nevyjde. Toto meno je vhodné pre znamenia : Strelec, Ryby, Kozorožec, Škorpión, Lev.


Mená Radoslava majú slovanský pôvod a význam mien je "radujúca sa, sláviaca radosť". Obľúbené farby žien s menom Radoslava sú biela a tmavomodrá. Ochranné rastliny myší chvost, biela ľalia, ochranné kamene zafír a koral. Tieto ženy majú veľmi dobré spätné reakcie a dobrú predtuchu. Ak Radoslavy dobre využijú svoju intuíciu sú na správnej ceste k úspechu. Ak sa majú pre niečo rozhodnúť, netrvá im to dlho, práve naopak, vždy sa rozhodnú prirýchlo. No ak si vyberú nesprávnu cestu, budú za to znášať trest. Tieto ženy si často vyberajú zamestnanie v oblasti obchodovania a sprostredkovania. Toto meno je vhodné pre znamenia : Strelec, Ryby, Kozorožec, Škorpión, Lev.

 

Kontakt

Stredná odborná škola technická Humenné
Družstevná 1474/19
066 01 Humenné

CUBS Kontaktne udaje

Telefón

Riaditeľ:
0905 335 223
Zástupca OP:
0911 191 230
Zástupca VP:
0948 840 510
Sekretariát:
0948 174 742
Vrátnica:
0911 083 685

Email

Škola:
Riaditeľ:
Zástupca OP a VP:
Výchovný poradca: