Kalendár udalostí

Alan, Alana
Pozretí : 7938
od Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Krstné meno Alan má keltský pôvod a význam mena v preklade je "súlad, svornosť". Alanov ovplyvňujú planéty Saturn a Urán. Ich obľúbená farba je tmavomodrá, ochranné rastliny náprstník, rozmarín, ochranné kamene perla a rubín. Nemali by sa správať samoľúbo. Toto meno má číslo 1 - Vodca. Títo muži sa vždy správajú nadšene. Sú stále v pohybe a zároveň pracovití. Nehladia iba na seba, ale pomáhajú aj ostatným. Na Alanov je vždy spoľahnutie a majú v sebe veľa energie, ktorú rozdávajú okolo nich. Sú to dobrí ľudia a snažia sa byť ľuďom oporou. Ak nebudú títo muži dostatočne silní, budú nespoľahliví a nebudú obozretní. Nič nemajú potom naplánované a celú prácu si nechávajú na poslednú chvíľu. Sú to šarmantní muži, čo vedia aj zneužiť pre svoje dobro. Budú sa pretvarovať, ak by im to malo pomôcť v ich kariére. Toto meno je teda vhodné pre silné znamenia : Baran, Lev, Býk, Kozorožec a Škorpión.


Krstné meno Alana má keltský pôvod a význam mena v preklade je "súlad, svornosť". Alany ovplyvňuje planéta Venuša. Ich obľúbené farby sú žltá a fľaškovozelená, ochranné rastliny myší chvost a šafran, ochranný kameň opál. Nemali by sa hnevať na iných za svoje vlastné chyby. Osobným číslom pre toto meno je 2 - Dobrota Nositeľky tohto mena bývajú občas flegmatické, ale ak sa naskytne nejaký problém, vždy ho rýchlo vyriešia. Aj keď Alany pôsobia veľmi silne, ich psychická vyrovnanosť nie je stabilná. Všetko berie veľmi vážne a nedokáže sa uvoľniť. Ľudia okolo nich ich radi zneužívajú kvôli tomu, že nevedia povedať „nie“. Často sa v druhých sklamú a potom trpia. Aby boli tieto ženy šťastné a našli tých správnych ľudí, ktorí im pomôžu, mali by byť narodené v znameniach Panny, Rýb, Strelca a Blíženca.

Kontakt

Stredná odborná škola technická Humenné
Družstevná 1474/19
066 01 Humenné

CUBS Kontaktne udaje

Telefón

Riaditeľ:
0905 335 223
Zástupca OP:
0911 191 230
Zástupca VP:
0948 840 510
Sekretariát:
0948 174 742
Vrátnica:
0911 083 685

Email

Škola:
Riaditeľ:
Zástupca OP a VP:
Výchovný poradca: